Koop Bitcoins met Bancontact


bitcoins

Bancontact is een website waar u verschillende valuta’s kunt kopen en verkopen, inclusief de zeer populaire Amerikaanse dollar. Dit is een van de meest gebruikte methoden bij handelaren en speculanten om bitcoins te kopen en deze voor contant geld te verkopen. Er zijn veel andere online uitwisselingen waar u dingen kunt kopen en verkopen, zoals grondstoffen en valuta, maar de top drie zijn voornamelijk gericht op het verkopen en kopen en kopen van bitcoins. Het zou een ironie zijn als een van de belangrijkste handelsplatforms op internet geen bitcoins kon kopen en verkopen. Het belangrijkste verschil tussen de top drie uitwisselingen en Bancontact is dat Bancontact is gespecialiseerd in de verkoop van grondstoffen en niet toestaat voor het kopen en verkopen van bitcoins.

Met Bancontact kunt u Bitcoins online kopen vanaf hun beveiligde site, ze aan de deur laten bezorgen en vervolgens via bankdraad verzenden. Hiermee kunt u allerlei soorten valuta’s kopen en verkopen, waaronder de Amerikaanse dollar, de Canadese dollar, Britse pond, Japanse yen en de euro. Je kunt ook door de bancontact-uitwisseling zelf gaan en hun service kopen of het programma kopen, zodat je kunt investeren in de uitwisseling in het comfort van je eigen huis.

Veel professionele beleggers gebruiken het Bancontact-platform om de markt op de markt te houden en hun topinvesteringen uit te kiezen.

Er zijn veel verschillende manieren waarop je bitcoins kunt kopen; In dit artikel zal ik elk van deze methoden kort verkennen. De meeste investeerders kiezen ervoor om hun bitcoins van online uitwisselingen te krijgen. Als u de goedkoopste manier wilt kopen om het te kopen, moet u overwegen om ze van een gerenommeerde online-makelaar zoals TD Ameritrade te krijgen.

Het kopen van kleinere hoeveelheden bitcoins is ook relatief eenvoudig, vooral als u vrienden hebt die bij sommige van deze grotere uitwisselingen werken. Ze zullen u kunnen voorzien van kleinere hoeveelheden investeringen voor een beetje moeilijk om redenen uit te leggen. Meestal zullen ze aan de Commissie werken, zodat de kleinste hoeveelheden investeringen het waard zijn.

Het krijgen van een bankoverschrijving is een andere geweldige manier om bitcoins te kopen.

U kunt ze van de uitwisseling kopen of telefonisch halen als u toegang hebt tot uw account in uw bank. Dit is een beetje moeilijk omdat de meeste banken een soort van elektronische transactie nodig hebben met een debetkaart of een andere vorm van vooraf betaald bankpas.

Als u een verwijzing krijgt van iemand die al een account heeft bij een van de belangrijkste uitwisselingen is ook een populaire manier om Bitcoins te kopen. U kunt ze zelf van de uitwisseling kopen, met behulp van de hierboven beschreven methoden, of u kunt een bankoverschrijving krijgen met behulp van de verwijzingslink die wordt verstrekt wanneer u via de Coinage Pro-site van toepassing bent. Dit is een beetje moeilijker omdat de meeste van de grote uitwisselingen directe bankoverschrijvingen niet toestaan. Ze maken echter verwijzingen toe, wat een veel gemakkelijker pad is.

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester