Hoe verhoudt het zich tot andere huidverzorgingsproducten?


sudocreme

De Sudo-crème is een nieuw huidverzorgingsproduct van de Zia Corporation, dat een reeks producten op de markt brengt, waaronder bodylotion. Het beweert dat ze ingrediënten hebben gevonden die vooral effectief zijn bij het behandelen van huidaandoeningen, zoals puistjes, acne en rosacea. Maar kan deze specifieke billencrème deze dingen doen? Hoe verhoudt het zich tot andere huidverzorgingsproducten? Laten we kijken.

De ingrediëntenlijst op de achterkant van het product zegt dat het aloë vera, menthol, cederhout, avocado, druivenpitolie en theeboomolie bevat. Al deze ingrediënten zijn te vinden in enkele van de meer populaire crèmes en lotions op de markt. Sommige hiervan zijn ook in Sudo. Sudo is een huidcrème op basis van kruiden en is niet bedoeld als remedie tegen acne of puistjes, maar is bedoeld om door de huid te worden opgenomen en om die lelijke puistjes te helpen vervagen. Hoewel ik niet zeker weet hoe effectief het zal zijn bij het omgaan met een echte puist, zal ik zeggen dat ik heb gemerkt dat sommige klachten over dit product overdreven waren, aangezien weinig crèmes echt veel meer kunnen doen dan het uiterlijk van een puistje verlichten.

Afgaande op de ingrediënten die aanwezig zijn in Sudo-crème, lijkt het erop dat het enkele veelvoorkomende allergenen bevat die u in veel gangbare vrij verkrijgbare crèmes zou vinden.

De geur is bijvoorbeeld van het Yohimbe-extract. Hoewel dit ingrediënt niet in verband is gebracht met problemen, melden veel mensen allergische reacties bij het gebruik van producten die dit extract bevatten. Een snel overzicht van mijn site vond veel recensies van andere huidverzorgingsproducten die de Yohimbe-geur niet bevatten, waaronder Assess, Argan Tree Oil en Cellex-C.

De Sudo Cream zou moeten werken door de poriën te ontstoppen en de huid te laten ademen. Dit maakt het waarschijnlijk enigszins effectief tegen puistjes die optreden als gevolg van verstopte poriën, maar doet niets voor die veroorzaakt door bacteriën of mee-eters. Ik heb geen studies kunnen vinden die bewijzen dat het product werkt tegen echte acne, alleen voor infomercials. Het lijkt erop dat het belangrijkste effect het opruimen van de overgebleven vette huid is. Dit is prima als dat is wat u moet doen, maar het duurt lang voordat de resultaten worden weergegeven en veel gebruikers melden dat ze het product bijna twee keer zo vaak moeten gebruiken als dat ze het moeten toepassen. Als u op zoek bent naar een acnebehandeling die de bacteriën kan doden die daadwerkelijke acne veroorzaken, dan moet u ergens anders zoeken.

Als u op zoek bent naar een snelle en effectieve manier om acne te behandelen, zult u merken dat Sudo niet uw ding is. Hoewel het een aantal goede ingrediënten bevat, is het ook gemaakt met veel onnodige elementen, zoals zinkzalven en etherische oliën. Vooral de hoeveelheid zink is twijfelachtig. Sommige deskundigen beweren dat één eetlepel per dag voldoende is om de meeste kleine gevallen van acne te helpen verhelpen, maar zelfs dit wordt niet ondersteund door medisch onderzoek. Als u besluit dit product te gebruiken, kunt u overwegen een variant te kopen die minder zinkdeeltjes bevat.

Volledig natuurlijke crèmes voor acne zijn voor de meeste mensen een betere keuze dan producten die schadelijke chemicaliën bevatten, dus het is logisch om er een te proberen die geen zaken als zink of Sudo bevat. Het zal enige tijd duren voordat het merkbare effecten heeft, maar het lijkt redelijk veilig te zijn in vergelijking met veel andere acnebehandelingen. Als u echter serieus bent over acne, raden we u ten zeerste aan om de andere beschikbare crèmes voor acne op de markt te bekijken voordat u besluit voor Sudo te gaan.

 Sudocrem Ingrediënten  bij Vrijnatuurlijk

Klik hier voor meer informatie Vrijnatuurlijk.nl