Hoe u uw diamanten op canvas kunt weergeven


Diamond painting foto

Diamond-foto’s, ook bekend als Diamond-fotoprints of Diamond-digitale fotolijsten, zijn fotolijsten die zijn aangepast met een van de duizenden verschillende diamantenstijlen en zijn uitstekende keuzes voor bruiloften, jubilea, verjaardagen, huwelijksreizen, jubilea en zelfs enkele speciale gelegenheden zoals diploma-uitreikingen, Het beste is dat er zoveel stijlen en opties beschikbaar zijn dat er voor elk budget en voor elk wat wils is. U kunt kiezen uit een traditionele lijststijl van een foto in een lijst en u kunt ook Diamond-fotolijsten bestellen die aan de muur worden bevestigd met behulp van een op maat gemaakte diamantkaderset.

Een manier om uw Diamond schilderij-afbeelding te voltooien, is door de onderstaande stappen te volgen. Volg deze eenvoudige stappen: Bereid het verfoppervlak voor – bereid uw verfoppervlak voor door al het stof en vuil te verwijderen met een stofzuiger. Als je wilt, kun je het oppervlak zelfs met haarlak besproeien om het aan de verf te laten hechten. U kunt ook een primer gebruiken om gemakkelijk op de diamanten te schilderen.

Diamant schilderij fotolijst – neemt uw diamant schilderij foto en meet deze om vast te stellen hoe groot u nodig heeft om uw frame te maken. Gebruik een kadervierkant en plaats je foto erin. U kunt ervoor kiezen om een rand rond de afbeelding toe te voegen om deze een afgewerkte look te geven. Knip de bovenkant van het frame bij, maar laat de onderkant open. Hiermee kun je elke lege ruimte opvullen tijdens het schilderen. Het kruissteekpatroon dat u kiest, moet de diamanten weerspiegelen die u op de achtergrond gebruikt.

Diamond Painting Foto – gebruik uw Diamond Painting-boormachine om voorzichtig een gat in de afbeelding te boren met behulp van de Diamond-bit. Als u extra hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met een juwelier of plaatselijke kunstenaar. Als u niet zeker weet hoe u veilig gaten moet boren, kunt u een standaard oortang gebruiken om de Diamond-bit tijdens het boren stevig vast te houden. Zodra het gat compleet is, moet u de bovenkant van het frame met een paar kleine schroeven vastzetten. Gebruik dezelfde moeren om de sierringen vast te schroeven als u ervoor kiest om ze op te nemen.

Diamantafbeeldingen op canvas – als u besluit de diamanten afzonderlijk te naaien, kunt u een prachtige afbeelding maken die kan worden ingekaderd of gewoon op het canvas kan worden weergegeven. Om dit te doen, heb je een lang stuk in de galerij gewikkeld canvas of kaart nodig dat minstens 2,5 cm groter is dan je originele foto. Je hebt ook nog twee stukken canvas nodig, minstens zeven bij vijf centimeter, met daarin geweven ten minste drie kleine ronde diamanten. Zorg ervoor dat u de diamanten verspringt, zodat ze niet voor de hand liggend zijn. Zodra de vier diamanten zijn ge├»nstalleerd, snijdt u een reeks van zes tot acht spleten in de stof langs de boven- en onderkant buiten de fotolijst.

Leg de afbeelding op je canvas en gebruik een van de overtrekpapier om de diamanten te markeren. Het papier mag niet erg veel kreukels hebben en moet erg glad zijn. Als je klaar bent, verwijder je de afbeelding van het canvas en plak je de boven- en onderrand voorzichtig vast. Gebruik een sieradenketting om de ketting aan de achterkant van het frame vast te maken, zodat deze niet los kan raken en het schilderij kan ruïneren.

Bezoek voor meer informatie hun website op mythofasia.nl/