Hoe u uw auto van Duitsland naar de VS kunt krijgen


auto importeren duitsland

Met alle problemen rond de huidige wereldeconomie, is het logisch om na te denken over manieren om geld te besparen op importauto’s van Duitsland naar de VS. De Duitsers hebben de afgelopen decennia een vrijhandelsrelatie gehad met de Verenigde Staten en dit is zeker teruggekomen om hen te achtervolgen in het huidige wereldwijde economische klimaat. De Europeanen kennen momenteel een hoger groeipercentage dan de Verenigde Staten en dit betekent dat ze nu meer goederen aan de Amerikaanse consument verkopen dan aan de Europeanen. Als je de huidige handelsbalansen voor zowel de Verenigde Staten als Europa bekijkt, zie je een veel kleinere kloof tussen beide. Als u auto’s uit Duitsland wilt importeren, kunt u dus zeker een goede deal vinden.

Een manier om de auto uit Duitsland naar de VS te importeren, kan een individueel bedrijf helpen om aan hun brandstofverbruikvereisten te voldoen, is door hun algehele transportkosten te verminderen. Door ervoor te kiezen Van Leersum & Zn een auto importeren Duitsland, kunnen ondernemers de kosten die ze elk jaar aan brandstof maken, verminderen. Dit alleen al kan een individueel bedrijf helpen elk jaar tienduizenden dollars te besparen, en daarom zijn zoveel bedrijven geïnteresseerd in het kopen van auto’s die uit Duitsland worden geïmporteerd. Veel fabrikanten van auto-onderdelen zullen bijvoorbeeld een auto importeren die ze in Duitsland hebben gemaakt en deze vervolgens aan hun eigen land verkopen.

Een andere manier waarop het importeren van auto’s uit Duitsland naar de VS een individueel bedrijf kan helpen om aan hun brandstofverbruikseisen te voldoen, is door hun impact op het milieu te verminderen. Net als elk land ter wereld heeft Duitsland een grote hoeveelheid land bestemd voor de opslag van het afval van de voertuigen die voor hun bedrijf worden gebruikt. Bovendien is de hoeveelheid grond die wordt besteed aan het parkeren van gebouwen voor deze voertuigen veel groter dan de ruimte die nodig is om nieuwe gebouwen te bouwen om ze te huisvesten. Door een auto uit Duitsland te gebruiken om naar de VS te importeren, kan een individueel bedrijf een van hun grootste problemen oplossen en dat zijn de te hoge bouw- en onderhoudskosten die ze maken.

Een andere manier waarop het importeren van een auto vanuit Duitsland naar de VS een individueel bedrijf kan helpen geld te besparen op hun transportkosten, is door gebruik te maken van een containerservice. Containerservices worden vaak gebruikt door bedrijven die een voertuig vanuit Duitsland naar de VS importeren, omdat de logistiek van het verschepen van een auto over de Atlantische Oceaan een moeilijk proces kan zijn. Door de regelgeving rondom het gebruik van containerschepen op zee is Duitsland een belangrijke partner in de scheepvaart geworden vanwege het aantal auto’s dat het dagelijks produceert. Een populaire manier om geld te besparen op het vervoer van Duitse auto’s naar de VS is door gebruik te maken van een containerservice en de auto in een krat te importeren in plaats van op een open aanhanger.

Door gebruik te maken van een individuele containerservice om een auto te importeren, zullen ondernemers ontdekken dat ze een aanzienlijk bedrag kunnen besparen op elk voertuig dat ze naar de VS brengen. Omdat krattenzendingen vaak veel kleiner zijn dan de zendingen die zouden worden gebruikt als het voertuig op een open trailer zou worden vervoerd, vermindert dit zowel de vrachtkosten die het transportbedrijf zou moeten betalen als de tijd die het kost om de lading te laden Omdat krattenzendingen in grote groepen worden vervoerd, is er bovendien een veel lagere kans op schade of diefstal van de auto tijdens transport. De individuele containerservice maakt het ook gemakkelijker voor een individu om de zending te volgen vanwege het trackingnummer dat duidelijk zichtbaar is op de bovenkant van de kist. Dit trackingnummer kan vervolgens worden gebruikt om de zending te vinden zodra deze in de aankomsthaven is afgeleverd.

Een nog betere optie voor particulieren die een auto vanuit Duitsland naar de VS willen importeren, is om een tweedehands voertuig te kopen. Veel mensen kopen een nieuw voertuig en willen het vervolgens zo snel mogelijk verkopen, zodat ze een grote winst kunnen maken. Als een persoon een tweedehands voertuig in Duitsland koopt en het vervolgens in de VS verkoopt, kan hij de meeste of alle winst behalen die aan het voertuig is gekoppeld. Als u een auto vanuit Duitsland naar de VS wilt importeren, kunt u daarom overwegen om een tweedehands voertuig aan te schaffen.

Kijk voor meer informatie op  https://www.vanleersum.nl/