Hoe een makelaar u kan helpen een huis te verkopen


Hoe een makelaar u kan helpen een huis te verkopen

Makelaar

Er zijn veel voordelen aan het werken met een makelaar. U krijgt deskundig advies van hen over uw eigendom, aangezien zij toegang hebben tot de meervoudige advertentieservice, wat het gemakkelijker maakt om uw vermelding te promoten bij andere professionals en online portals. Een makelaar kan niet alleen potentiële kopers identificeren, maar hij zal u ook kunnen vertellen welke serieuze kopers zijn. Dit is erg belangrijk voor verkopers, omdat ze hun kennis van de marktomstandigheden kunnen gebruiken om de beste prijs voor hun eigendom te bedingen.

Een makelaar ontvangt aanbiedingen van kopers en presenteert deze aan de verkoper. Samen zullen ze onderhandelen over de basisvoorwaarden van de deal, zoals de aangeboden prijs, sluitingsvoorwaarden en persoonlijke eigendommen en armaturen makelaar zoetermeer rokkeveen. Afhankelijk van het makelaarskantoor kunnen ze een aanbiedingsformulier van één pagina verstrekken, maar u moet niet vergeten dat dit document geen wettelijk contract vormt en dat de koper niet verplicht is om het huis te kopen. Zodra het bod is geaccepteerd, zal uw makelaar met u en de verkoper communiceren en zal hij of zij de sluiting vergemakkelijken.

Het Newsday-onderzoek richtte zich op de 12 merken die in 2017 meer dan de helft van de huizenverkopers in Long Island vertegenwoordigden. Deze merken waren onder meer Douglas Elliman, Century 21 Real Estate LLC, Charles Rutenberg Realty Inc., Keller Williams Realty en Signature Premier Properties. Hoewel het Newsday-onderzoek een kleine steekproef is, illustreert het de mogelijkheid van een verkeerde voorstelling van zaken door agenten. Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen of deze agenten bevooroordeeld zijn, richt het onderzoek zich op de acties van die bedrijven.

Voor meer info klik je deze site aan: Lammersmakelaars.nl