Eenvoudige Tips om te Doen Auto Tune Up


ChipPerformance

Weet u dat u kunt doen auto tune-up service voor jezelf? U kunt de tune-up van uw auto, of u nu een auto-eigenaar of niet. Als je wat geld wilt besparen en doen auto tunen, het is gemakkelijk om te doen en je hoeft niet te betalen voor iemand anders te doen. Maar voordat u begint, is het beter voor u om te leren hoe te maken de tune-up service, zodat u weet dat de dingen die je moet doen in het doen van de tune-up. Hier zijn de stappen van het doen van de auto tune up:

De eerste stap die u moet doen is om de batterij los. Je nodig hebt om de batterij te verwijderen omdat in dit proces, u verwijdert de spanning van de batterij. Het is ook belangrijk voor u te nemen, het voertuig jack uit het voertuig. Jack het voorzichtig uit en leg het naast de batterij. U kunt gebruik maken van een niveau, zodat u kunt zorgen dat de jack niveau als je gaat om het te verwijderen.

De tweede stap die u moet doen is om draai de bout aan de achterkant van de plug boord. In dit geval moet u doen het zorgvuldig. Dan moet je om uit te vinden welke stekker draden los. U kunt verwijderen van ze voorzichtig met behulp van de schroevendraaier.

Na dat, kunt u het verwijderen van de achterste stekker draad en stekker in het nieuwe batterij. Je kunt vervangen door op de corresponderende plug raad van bestuur. De volgende stap is het verwijderen van de voorkant sluit die behoort tot de positieve kabel van de accu. U kunt het ook doen door met behulp van de schroevendraaier. Vervolgens verwijdert u de grond stekker die is aangesloten met de kabel met de negatieve op de positieve kabel.

Na dat, kunt u de negatieve kabel met behulp van de schroevendraaier. Na dat, kunt u de nieuwe positieve kabel. Steek de stekker in de bijbehorende plug kabels en monteer ze. Vervolgens kunt u de schroeven vast. Plaats de achterste en de voorste bumper.

Nu, u kunt het reinigen van uw auto met de tune-up vloeistof. U kunt dit doen door het verwijderen van het wiel, de boot interieur en kant op de rok. Als u denkt dat uw auto moet totaal veranderen, kunt u het vervangen van de gehele kap. Echter, moet u ervoor zorgen dat de kap is uitgeschakeld om te voorkomen dat een ongeval. Bovendien moet je een test uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw auto goed werkt voordat u gaat rijden ergens voor de eerste keer.

ChipPerformance