Alles wat u moet weten over gasgrills


vlees

Als het om grillen gaat, is vlees een favoriete keuze. Er gaat niets boven de smaak van pulled pork of brisket, vooral als het goed gaar is en van tevoren in een lekkere saus is gemarineerd. Veel mensen genieten ook van de smaak van zinderend, goudbruin vlees.

Maar hoe koop je kwaliteitsvlees voor je barbecue? Hier zijn enkele ideeën:

Het soort vlees dat u koopt, hangt af van hoe vaak u het wilt grillen, en ook van het al dan niet kopen van gehakt, biefstuk, varkensvlees, kip of vis. Voor het grootste deel variëren stukken vlees voor barbecue sterk van gebied tot gebied. In grote steden, zoals Houston of Chicago, zijn er veel uitstekende “gerookte” recepten voor barbecue die topstukken vereisen, zoals ribeye, hickory-steel en hickory-butt. In kleinere steden, zoals die in het zuidwesten van Texas, hebben mensen barbecues gemaakt van koeienbout, borststuk en hickory. Grasgevoerd rundvlees wordt ook populairder, omdat het gezonder is dan traditioneel gefokt rundvlees.

U wilt dat uw vlees sappig, smaakvol en goed gaar is, dus controleer het etiket zorgvuldig. Terwijl varkensvlees bijvoorbeeld een goed stuk vlees is voor gegrilde ribben, kan het droog en vezelig worden als het niet voor het koken wordt gemarineerd. Evenzo, hoewel rundvlees redelijk eenvoudig te koken is, kan het, afhankelijk van de snit, droger zijn als het niet genoeg tijd krijgt om zacht te worden. En kip is erg taai, maar moet mals worden voor het koken, omdat het van tevoren wordt gemarineerd. (Rundvlees kan in verschillende recepten worden gebruikt; zorg ervoor dat je het bakt en gebruik kruiden om de smaak te verhullen.)

Het mooie van kippenvlees, evenals alle andere stukken vlees die u zelf kookt, is dat er geen regels voor het snijden van vet zijn die moeten worden gevolgd.

Als je een vleesthermometer hebt, is dat handig, omdat je de interne temperaturen kunt meten voor zelfs medium-rare sneden door naar binnen te kijken. Als u zich zorgen maakt over calorieën, onthoud dan dat het hele karkas van een kippen evenveel calorieën bevat als een appel of een banaan. Waar je op moet letten, is vet, wat gegrilde kip extra vet maakt en de moeilijkheidsgraad vergroot.

Maar maak je niet al te veel zorgen over overtollig vet: het merendeel van de smaak in pulled pork en ander getrokken vlees komt van de marmering, die kan worden verwijderd. Marmering is het proces waarbij kruiden aan vlees worden toegevoegd, hetzij om de smaak te versterken of om het te helpen bewaren. Hoewel ik persoonlijk mijn pulled pork lekker vind, doen de meeste koks er goed aan om het rauw te laten. Als je deze route gaat volgen, zorg er dan voor dat je het marmering tijdens het kookproces laat staan, aangezien deze methode de meeste smaak naar voren brengt. Je kunt het een paar minuten laten inwerken om het vlees echt zijn eigen smaak te geven, en het vervolgens versnipperen met een mes of je hakmes.

Gasgrills zijn ontworpen om u de beste steaks en de beste hamburgers, barbecue en ander gegrild voedsel te geven dat u ooit in een keuken hebt gekookt. Het grote voordeel van de gasgrill ten opzichte van houtskool en andere grills is dat hij sneller kookt, tot wel 45 minuten per kant voor grote stukken vlees. Dit maakt het ideaal voor het maken van barbecuesandwiches op een pan in de oven of zelfs voor het braden van hele kippen, kalkoenen of zelfs sukkels in een hete grill. Het is ook een goede optie als je op een warme zomerdag sandwiches met pulled pork wilt maken. Zorg er wel voor dat je het niet te lang op de grill laat staan, anders wordt de saus te bitter.

Probeer deze website: https://cooltomeatyou.nl/